Program


A Grönholm-módszer
2

A Grönholm-módszer

A Grönholm-módszer - színpadi játék  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 29. szerda, 19:00

Írta Jordi Galceran
Fordította Bakucz Dóra
Rendező Horgas Ádám

Egy álomállás. Négy mindenre elszánt pályázó. Meghallgatásra hívják őket egy furcsa szobába. Az ajtó bezárul, és megkezdődik a rejtélyekkel teli, kíméletlen harc tabuk és erkölcsi korlátok nélkül. 
A kezdetben csupán rendhagyónak tűnő feladatok hamar átcsapnak megalázó helyzetekbe, mindenki potenciális ellenféllé válik.  A munkáért, pozícióért folytatott versenyben lehull az álarc, kiderül, hogy kiben mi lakozik: félelem, gátlástalanság, kegyetlenség, őrület.
 
„A játék mint az emberi kapcsolatok metaforája – ami mindig jelen van a darabjaimban – A Grönholm-módszerben kizárólagos referenciává válik. A darab minden lehetséges szinten játék: a szereplők egymással játszanak, és a néző is annak a játéknak a része, amelyben ki kell találni a szereplők valódi kilétét, azt, hogy mi az igazság és mi a hazugság, ha egyáltalán különbséget lehet tenni.” (Jordi Galcerán)

“Gyakorló állásinterjúztatóként és magánemberként is nagyon érdekelnek azok a szituációk és helyzetek, amelyek a darabban felmerülnek, ezért biztosan ellátogatok az előadásra. A darabot nemcsak szakmabelieknek ajánlom, hanem a magánembereknek is, hiszen a mai munkaerő-piaci viszonyok között számtalanszor kerülünk az állásinterjúztatás szituációjába.”
 

Barna Béla, a Pécs Holding vezérigazgatója
 

 

 

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!